ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

BEVIDST ÅNDEDRÆT – Lær at trække vejret godt

Dato og tidspunkt: Lørdag den 26.10. kl. 07.30-10.00

Med opmærksomhed på din vejrtrækning kan du forbedre den – og det vil du kunne mærke både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Kom med og lær at trække vejret godt.

Porten til livet er åndedrættet. Vi træder ind i livet på en indånding og ud af livet på en udånding. Derimellem trækker vi vejret helt automatisk mange tusinde gange om dagen. Mange tusinde indåndinger og udåndinger hver eneste dag.
Alt det, vi oplever gennem livet, påvirker os – og vores åndedræt. Bekymringer, sorger, smerter, stress kan blokere kroppen, så vi ikke længere trækker vejret på en god måde. Det bringer ubalance i kroppen.
Når du arbejder bevidst med dit åndedræt og bringer åndedrættet i balance igen, vil du finde balance i hele kroppen. Dit åndedræt påvirker dine celler og dermed hele dig – hele din krop. Det gælder alle funktioner i kroppen lige fra nervesystemet til lymfe-, hormon-, forplantnings- og fordøjelsessystemet.
Det siger sig selv, at når vi således kan påvirke systemerne i kroppen ved at arbejde med åndedrættet, så kræver det, at vi går forsigtigt til værks. Som Paul Dallaghan (min åndedrætslærer) siger: ’Gå til åndedrættet, som om du nærmer dig et vildt dyr’… og det kommer vi til at gøre på denne workshop.
Yoga uden opmærksomhed på åndedrættet er ikke yoga. Hvis du virkelig vil mærke forandring på både fysisk, mentalt og åndeligt plan, så kommer du ikke uden om at arbejde bevidst med dit åndedræt.
Jeg har været så privilegeret at arbejde med Paul Dallaghan, som har opbygget og driver Centered yoga i Thailand. Paul Dallaghan er elev af Sri O.P. Tiwariji – en af verdens store nulevende indiske pranayama masters. Pranayama er arbejde med åndedrættet. 3 gange har jeg været på Centered Yoga på Koh Samui for at deltage i yoga- og åndedrætstræning der. En enkelt gang har jeg deltaget i en af Paul Dallaghans træninger i Europa. Med stolthed og ydmyghed vil jeg bringe noget af det videre, som jeg har lært her, og som jeg arbejder med i min egen daglige yoga- og pranayamapraksis.
På workshoppen arbejder vi med åndedrættet helt fra bunden. Stille og roligt. Langsomt bygger vi forskellige åndedrætsøvelser på.
Workshoppen vil være en kombination af praktiske øvelser/åndedrætsarbejde, oplæg og yogastillinger (asana).
Du vil få et program med dig fra workshoppen, som du kan arbejde med derhjemme. Efter deltagelse på workshoppen kan du med måneds-/klippekort til ms yoga deltage på ms yogas pranayama-hold, som vi slår op efter workshoppen. Pranayama er arbejde med åndedrættet.
Du kan tage en kop the inden workshoppen, men du skal IKKE spise morgenmad inden.

Din underviser: Yogalærer Mette Skovmand, som er indehaver af ms yoga i Sønderborg. Læs mere om Mette og ms yoga på www.msyoga.dk – vi er også på facebook, hvor du kan følge med i begivenheder m.m. hos msy.
Pris: 150 kr. for medlemmer af ms yoga og 300 kr. for ikke-medlemmer.
Tilmelding: Send en mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil være med på workshoppen. Når vi har bekræftet, at der er plads, betaler du beløbet enten via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666. Din tilmelding er bindende.


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417