ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

PRANAYAMA -dyk dybere ned i dit åndedræt

Dato & tidspunkt: Søndag den 3.3. kl. 13.00-15.00 – en workshop med Jacob Aremark

Åndedrættet er vores vigtigste energikilde og et væsentligt pejlemærke, hvis vi vil mærke os selv – både kropsligt og følelsesmæssigt. Træner man sit åndedræt på en intelligent måde, vil man derfor kunne opleve at få både mere energi, større selvindsigt og indre balance.

Træningen af åndedrættet hedder på sanskrit pranayama, hvilket direkte oversat betyder ‘frisættelse af livsenergien’.

På workshoppen her lærer du om åndedrættet ud fra både vestlige og østlige principper. Du vil høre om åndedrættets fysiologi og om den særlige forbindelse, der er imellem åndedrættet og det autonome nervesystem, som spiller en væsentlig rolle for stress og dit generelle velvære. Vi kigger på den mere ‘traditionelle’ tilgang til åndedrættet og på sammenhængen imellem, prana, nadi’er (energibaner) og chakrasystemet ifølge yogaens gamle skrifter.

Rent praktisk vil du blive introduceret til simple, fysiske yogaøvelser, som giver mere plads til, at åndedrættet kan flyde frit i kroppen, og du vil lære åndedrætsteknikker – pranayamas – som du let kan anvende i hverdagen.

Workshoppen er åben for alle – begyndere som øvede.

Efter workshoppen er der the og snacks i køkkenet; og du får mulighed for at købe Jacob Aremarks bog ‘Kroppens indre landskaber’ for 200 kr. – bogen koster 249 kr. i boghandlen. Jacob signerer selvfølgelig gerne dit eksemplar.

Pris: 250 kr. for workshop inkl. the og snacks (hvis du også ønsker at deltage i eftermiddagens workshop, er din samlede pris 450 kr.)
Tilmelding: Send besked til info@msyoga.dk og betal derefter enten via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666.

Underviser: Jacob Aremark

Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Han er yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Desuden har han sort bælte i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse. Jacob laver uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb. Se mere på www. Aremark.dk.


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417