ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

KROPPENS INDRE LANDSKABER -kropsbevidsthed i praksis

Dato & tidspunkt: Søndag den 3.3. kl. 10.00-12.00 – en workshop med Jacob Aremark

Alle kender oplevelsen af, at kroppen står i vejen: Det kan være en klump i halsen, når man skal sige noget vigtigt; ondt i maven, når man får skæld ud; eller hovedpine, når man skal tage en stor beslutning. Kroppen spiller en rolle i alt, hvad vi laver… du kan lære at gøre kroppen til din medspiller. På workshoppen arbejder vi konkret og praktisk med kropsbevidsthed som evnen til at udnytte kroppens skjulte ressourcer.
Hvis du begynder at kigge nærmere på kroppens indre landskaber, kan du lære at gøre kroppen til din medspiller. Det er ikke nogen dårlig idé, for kroppen kan alt muligt, som umiddelbart er uden for det bevidste og logiske sinds rækkevidde: Kroppen kan holde balancen, når vi cykler. Men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ‘jeg’, ikke kan.

På workshoppen her vil vi – med inspiration fra den tibetanske meditationstradition, indisk yoga og japansk aikido – arbejde konkret og praktisk med kropsbevidsthed som evnen til at udnytte kroppens skjulte ressourcer.

Vi vil veksle imellem teori og praksis, vi vil samtale og diskutere, lave kropsøvelser og åndedrætsteknikker, meditation og afspænding – og forhåbentlig komme nærmere os selv og nærmere noget, som kan bruges i en helt almindelig og ofte travl hverdag.

Efter workshoppen er der the og snacks i køkkenet; og du får mulighed for at købe Jacob Aremarks bog ‘Kroppens indre landskaber’ for 200 kr. – bogen koster 249 kr. i boghandlen. Jacob signerer selvfølgelig gerne dit eksemplar.

Pris: 250 kr. for workshop inkl. the og snacks (hvis du også ønsker at deltage i eftermiddagens workshop, er din samlede pris 450 kr.)
Tilmelding: Send besked til info@msyoga.dk og betal derefter enten via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666.

Underviser: Jacob Aremark

Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Han er yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Desuden har han sort bælte i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse. Jacob laver uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb. Se mere på www. Aremark.dk.


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417