ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

OMFAVN MØRKET – en retreatdag med Eva Lilleør og Mette Skovmand FULDT BOOKET

Dato og tidspunkt: 14. november 2020 kl. 10.00-17.00 FULDT BOOKET

Midt i november – når lyset er kort og mørket langt, inviterer vi dig ind til en retreat-dag i msy’s hyggelige yogashala, hvor vi sammen fordyber os i det energiskifte, der sker, når vi skifter fra lys til mørke.

For mange er overgangen fra lys til mørke en overgang, en transition, vi ofte ikke fordyber os i. Den kan opleves svær, ubehagelig eller uhåndterbar. Men der meget fin energi at hente i skiftet fra lys til mørke. Åbner du dig for muligheden for at fordybe dig i dette energiskifte, vil du opdage, at det, du før mødte med modstand, nu er noget, du kan omfavne og hente næring fra ind i vinteren.

Dagen byder på en flydende bevægelse af yogafilosofi, mindfulness (teori og praksis), yoga og guidede meditationer. Der bliver god tid til egen refleksion og fordybelse. 

Du får konkrete øvelser med hjem, du kan arbejde videre med i vintermånederne.

Vi sørger for the, vand, snacks, frugt, yogaudstyr og tæpper.

Medbring: Notesbog og kuglepen samt frokost.

Sted: ms yoga, Jernbanegade 11A (i gården), Sønderborg

Pris: 750 kr.

Hvis du ønsker at forlænge dags-retrætet, kan du deltage på yogaholdet mindfull movement hos ms yoga søndag morgen kl. 09.00-10.30 for ekstra 125 kr. (gratis for deltagere, der er medlemmer af msy).

Tilmelding og betaling: Send en mail til info@msyoga.dk, og fortæl os, at du gerne vil deltage på retreat-dag og evt. på morgenyogaen. Vi skriver dig på listen, så snart vi har modtaget din betaling enten via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666.

Dine undervisere:
Om Eva: Eva underviser, coacher og guider i mindfulness og har undervist siden 2013. Eva arbejder ud fra den gren af mindfulness, der tager afsæt i Compassion, medfølelsen, med os selv og andre. Eva arbejder desuden som coach inden for eksistens, ledelse, stress og spiritualitet. Du kan læse mere om Eva på www.evalilleoer.dk

Om Mette: Mette er indehaver af ms yoga i Sønderborg og underviser i både dynamisk yoga og stille yin yoga, hvor hun guider dig til mindful opmærksomhed, mens du er i stillingerne. For Mette handler al yoga om at være opmærksomt til stede i bevægelsen, i kroppen – så yoga’en vil for Mette altid være meditation i bevægelse.


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417