ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

YOGAREJSE TIL KRETA med Mette Skovmand og Tid til Ro (Fuldt booket)

Dato: Afrejse torsdag den 01.10. og hjemrejse torsdag den 08.10.2020

Tag med Tid til Ro og Mette Skovmand til bjergretrætet Enagron på Kreta.
Yoga (1-3 gange om dagen) og meditation med udsigt over bjergene. Lækker mad. Vandretur i bjergene. Infinity pool og spa-område med mulighed for at bestille dejlig massage. Der er bare SÅ skønt på Enagron.Med denne tur til Kreta bor vi i bjergene – her er storslået natur, skønhed og ro. Her er en helt speciel atmosfære væk fra Kretas turistede områder.

Vi står hver morgen op til udendørs meditation med udsigt over bjergene. Efter meditationen vækker vi kroppen med morgenyoga, som er hatha og vil være tilpasset, således at du både som begynder og øvet kan få noget ud af at være med.

Om eftermiddagen dyrker vi ashtanga og/eller yin yoga.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform, som styrker og strækker kroppen – og giver ro i sindet. Gennem hele praksissen bruger vi ujjayi vejrtrækning, som beroliger nervesystemet. Det er nødvendigt, at du er rimelig bevægelig for at være med på ashtanga-holdene. Men bare rolig: Vi starter med at give dig en introduktion, hvis du aldrig har prøvet ashtanga før. Når du har været med på intro- og begynderholdet, kan du fint praktisere sammen med de øvede. En uge som denne vil være en god mulighed for at starte din ashtanga-praksis op.

Du vil garanteret elske yin-klasserne. I yin yoga arbejder vi med kroppens fascia (bindevæv). Vi ligger i lange stræk og guides samtidig i en mindful tilstedeværelse.

Du vil også blive undervist i pranayama (åndedrætsarbejde). Vores mentale tilstand påvirker vort åndedræt, men vi kan også ved at arbejde med åndedrættet påvirke vores mentale tilstand og derved hjælpe krop og sind til at finde ro. 

Køkkenet laver lækker veggie-brunch og aftensmad til os. Maden er så vidt muligt økologisk og produceret på Enagron eller i lokalområdet. For alle, der har lyst, spiser vi vores aftensmad sammen ved langbord.

Retrætet på Kreta hedder Enagron Ecotourism Village. Det ligger ved foden af Mount Psiloritis, kun et par kilometer fra den lille landsby, Axos. Retrætet er omgivet af smukke bjerge, olivenlunde og vinmarker.

Mount Psiloritis er kendt som det højeste og mest hellige bjerg på øen og med sin rige geologiske og biologiske mangfoldighed, findes der sjældne dyr, planter, fugle og kilder. Området er bevaret som nationalpark, fredet af UNESCO.

En typisk dag vil se sådan ud:

08.00-09.30 Meditation og hatha yoga
15.00-16.15 Ashtanga yoga guidet for alle (de første to dage er vi delt op i hold)
16.30-17.30 Yin yoga eller åndedrætsarbejde

En af dagene tager vi på vandretur til hyrden i bjergene, hvor vi spiser frokost. Det er en smuk vandretur på ca. 7 km hver vej (altså i alt 14 km).

Du bestiller din rejse direkte hos Tid til Ro – www.tidtilro.dk

Mht. priser – kontakt Tid til Ro.

Underviser: Mette Skovmand Lassen

Mette er indehaver af ms yoga i Sønderborg med mange års undervisningserfaring i både hatha, ashtanga og yin yoga samt i pranayama (åndedrætsarbejde).


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417