ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

Kundalini-workshop


Dato og tidspunkt:  Lørdag 5. juni kl. 10.00-13.00

I denne Kundalini workshop vil vi arbejde med kroppen på en legende, meditativ måde. Vi vil lade os synke dybt ned i vores indre og blidt vække den fysiske krop.

Kundalini Yoga kaldes også “The Yoga of Awareness”… og hvad er det så man bliver bevidst om? Bevidstheden om dig, dit sind og din sammenhæng med andre. Medfølelse og kunsten at leve fra hjertet øges.
I Kundalini arbejder vi med at forløse ophobet stress. Stress som lagres igennem årtier.
Dette gør vi igennem Kriyaer – serier af øvelser – som i deres sammensætning altid har et formål. Igennem pranayama, som er forskellige åndedrætsøvelser og teknikker. Og igennem meditation, som kan være med bevægelse eller Mantraer.
Ved at bruge Mantraer – altså lyd – vibrerer vi vores indre, organer, celler og ikke mindst hjernen og centralnerve-systemet.
I denne Kundalini workshop vil vi arbejde med kroppen på en legende, meditativ måde. Vi vil lade os synke dybt ned i vores indre og blidt vække den fysiske krop. Ved at mærke kroppen i bevægelse, får vi en fornyet oplevelse af vores mentale tilstand og forløser ophobet stress.
Du vil blive guidet igennem, så du kan deltage uanset om du er helt ny og nysgerrig på Kundalini eller har deltaget tidligere.
Yogi Bhajan er den herre der bragte Kundalini Yoga til Vesten fra Indien i 1969. Det er hans “teachings”, der undervises efter.
Din underviser: Karina Langenberg. Yogalærer og sygeplejerske.
Jeg har undervist i Yoga siden 2012 og siden 2018 kun i Kundalini Yoga. Yoga er i dag en måde for mig at leve mit liv på. Yogafilosofien fylder i alle aspekter i mit liv. I dette hæsblæsende samfund, vi lever i, er yoga mit anker og mit holdepunkt. Når livet byder mig
en orkan, bliver yogaen det, der holder mig oppe og samlet.
Jeg elsker at undervise! Jeg elsker at dele yoga! Det smukkeste for mig er, når en
yogaelev fortæller mig, at hun/han har kunnet mærke en forskel i livet uden for måtten. Så derfor bliver jeg ved. Og jeg ser frem til at dele kundalini yoga med dig.
Pris: 250 kr. for medlemmer af msy og 300 kr. for ikke-medlemmer
Tilmelding: Send mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil med på kundalini-workshoppen. Betal derefter via MobilePay til 98953 eller bank til 3531 3531342666
Se mindre

Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417