Skip to main content

ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

LET’S ROLL – MyoFascial Release & yin yoga


Dato og tidspunkt:  26. maj 2024 kl. 10.00-12.30
Terapeutisk yogaworkshop for hele kroppens forside.

LET’S ROLL vol.2 er terapeutisk MyoFascial Release (MFR) og yin yoga workshop for kroppens FORSIDE. Det er en selvstændig fortsættelse til vol.1 workshop for kroppens bagside.

✨Glæd dig til en faglig velfunderet undervisning og dybdegående, velgørende virkning. Det er netop synergien af MFR og yin yoga, der giver det største udbytte og den mest mærkbare effekt på både krop og sind. Såsom fornyet energi, lethed i kroppen, større overskud og øget velvære.

✨Vi fokuserer på den lange fascia-kæde, kaldet ’Deep Front Line’, der løber igennem hele forsiden af kroppen. Den forbinder tæer med ansigt og desuden med de indre organer. Fascia kan blive stram og uelastisk. Vi bruger massagebolde til at fjerne spændinger og løsne bindevævet og musklerne op i bl.a. lår, mave og – som noget særligt – hals og ansigt. Hals- og ansigtsmusklerne er ofte oversete områder, der bærer på mange spændinger og er årsag til, at du har ondt i hovedet eller skærer tænder. Den nyeste forskning viser, at fascia har stor betydning for muskelsmerter. MFR virker nemlig yderst godt som muskelsmertebehandling, mindsker stivhed, øger blod- og lymfecirkulation, hydrerer væv og ovenikøbet forbedrer fysisk præstation.

✨ Vi kombinerer MFR-tekniker med skøn yin yoga for kroppens forside. De lange yinstræk stimulerer det dybtliggende bindevæv og led, hvilket øger bevægelighed, styrker knogler og sener samt forebygger skader. Ifølge kinesisk medicin åbner det flow af chi igennem energibanerne ud til vitale organer og derved forbedrer fordøjelse, søvn, immunitet og kroppens andre essentielle funktioner.  

✨Vi afslutter med en guidet afspænding i Yoga Nidra.

En tidligere deltager, 62 år, siger om sin oplevelse: ”Det er mange år siden, jeg havde en sådan følelse af frihed i kroppen, som efter denne workshop”. Så meld dig til og prøv det af på egen krop.

LET’S ROLL er for ALLE🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️ undtaget hvis du er gravid.

Raminta har massagebolde du kan låne.

Pris: 300kr. for medlemmer af msy og 380 kr. for ikke-medlemmer, inkl. en lille massagebold🎁.

Tilmelding/betaling: Send en mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil med på ‘Let’s Roll’. Vi skriver dig på deltagerlisten, når du har betalt enten via MobilePay til 98953 eller via bank til 3531 3531342666.

Din underviser er Raminta Bendikas, certificeret yogalærer med speciale i MFR og yin yoga. Du kan læse mere om Raminta på msy’s hjemmeside www.msyoga.dk