ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

Yogarejse til Langeland med Mette Skovmand – Fuldt booket


Dato og tidspunkt: 1.-4. juli 2021 (ankomst kl. 15 og afrejse fra Shanti Yoga på Langeland kl. 12)

Når solen igen står højt på himlen, inviterer jeg dig til yogaretreat i skønne omgivelser på Shanti Retreat på Langeland.
På retreatet vil du få mulighed for at deltage i både dynamisk og stille yoga.
Om morgenen åbner vi dagen med en guidet meditation og hatha/flow yoga, hvor alle kan være med. Herefter sætter vi os til bordet, hvor Nick, som er vores ’madfar’ alle dage, disker op med en lækker vegetarisk brunch – salater, frugt, grød, friskbagt brød, smoothies. Det kan variere fra dag til dag – glæd dig.
Herefter kan du dase i haven, gå en tur til stranden eller ind til den lille landsby Spodsbjerg, som ligger ca. 2 km fra retreatet – eller måske til Rudkøbing, som ligger 5 km fra Shanti Retreat. Der er dejlige kroge i haven, hvor du kan finde ro, eller I kan sætte jer sammen og sludre/hygge i liggestolene. Om eftermiddagen serverer Nick snacks og the/kaffe på retreatet.
For dig, der gerne vil arbejde mere med den dynamiske yoga, mødes vi igen om eftermiddagen til ashtanga yoga, hvorefter vi slutter eftermiddagen af med 1 times skønne yin-stræk. Du kan deltage på alle yogaholdene eller vælge ud, hvad der passer dig bedst.
Kl. 19 nyder vi den fælles aftensmad, udendørs hvis vejret er til det – ellers ved langbordet, hvor vi kan sidde samlet indenfor.
På ankomstdagen lægger vi ud med yin flow kl. 16.00-17.30 og på afrejsedagen, er der morgenyoga kl. 8 efterfulgt af brunch – afrejse kl. 12.
Shanti retreat ligger på sommerfugleøen Langeland i det Sydfynske Øhav. Det er beliggende i naturskønne omgivelser samt i gåafstand til en dejlig sandstrand ved den hyggelige, lille havneby, Spodsbjerg. Retreatet består af flotte historiske bygninger samt en skøn have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter. Læs mere om Shanti Retreat på http://www.shantiretreat.dk
Din underviser: Mette Skovmand, indehaver af ms yoga i Sønderborg – læs mere om Mette på www.msyoga.dk
Pris: 3950 kr. for enkeltværelse og 3500 kr./person for dobbeltværelse. Der er ikke bad på værelserne, men 4 fælles badeværelser. Derfor har jeg besluttet, at vi maks bliver 18 deltagere på retreatet. Retreatet gennemføres kun ved min. 10 deltagere.
Tilmelding: Send en mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil med på sommerretreat. Når du har modtaget bekræftelse på, at der er plads på retreatet, betaler du depositum på 500 kr. Restbeløbet betales senest 1. juni 2021. Du kan betale via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666
Skriv eller ring gerne til os, hvis du vil vide mere. Vores kontakt finder du her https://msyoga.dk/kontakt/
Jeg glæder mig til skønne sommeryogadage med dig!
Mette

Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417