ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

Undervisere

Et skønt hold er samlet, og vi glæder os til masser af yoga med jer

Hos ms yoga har du mulighed for at dyrke forskellige former for yoga med forskellige undervisere. Du kan frit vælge mellem holdene på skemaet, og du behøver ikke booke dig ind på holdet først. Bare mød op. Vi glæder os til at dele vores passion for yoga med dig.

Mette Skovmand

Ejer af ms yoga

Jeg kalder mig selv yoga-nørd, og jeg vil så gerne dele min passion for yoga med andre mennesker og vise, at yoga er en smuk vej til glæde og trivsel.

Derfor er jeg også utroligt glad for at have fået muligheden for at åbne et yogastudie i Sønderborg, så vi kan gøre yoga’en mere synlig i byen.

At praktisere yoga er en konstant øvelse i at være nærværende – det er meditation i bevægelse.

Hos ms yoga underviser jeg i ashtanga (fysisk krævende yoga), yin (lange meditative stræk), mindful yoga (restorativ), pranayama (åndedræt), mindfulness, meditation og på forskellige workshops.

Ud over undervisning hos ms yoga underviser jeg også i yoga, mindfulness og stresshåndtering på retreats for Tid til Ro.

Jeg er certificeret yogalærer fra Centered Yoga, hvor jeg også siden har fordybet mig yderligere i vejrtrækningsteknikker og meditation. På workshops, teacher trainings og i daglig praksis har jeg studeret hos mange dejlige og inspirerende mennesker (bl.a. Paul Dallaghan, Stephen Thomas, Elonne Stockton, Petri Raisanen, Tung Cheng Ming, Rachel Grey, David Swenson, Joe Barnett og Mari Nordstrøm).

Ud over yoga er mindfulness et vigtigt redskab i min værktøjskasse. Mindfulness er teknikker og øvelser til træning i at finde ro og håndtere tankemylder – min lærer her er Hanneli Ågotsdatter. Mine yin-klasser er en fusion af de fysiske øvelser og mindfulness.

Vis mere

Dorthe Masclet

Underviser i hatha, meditation og yoga nidra

Jeg startede med yoga i 2007, da jeg som direktionssekretær i et fransk forsikringsselskab i Paris søgte efter et pusterum i en noget travl og stresset hverdag.

Jeg fik hurtigt lyst til at fordybe mig og begyndte derefter på Collège National de Yoga, en fransk yogaskole ledet af Evelyne Sanier-Torre. Efter et 4-årigt forløb med traditionel yoga, herunder hatha yoga med de klassiske stillinger, særlige åndedrætsøvelser og meditation, fik jeg mit diplom i 2012. Kort tid efter dannede jeg mit eget firma ‘Yogadan’ og har undervist i hatha yoga, meditation og yoga nidra i en forstad til Paris.

Jeg synes, det er vigtigt at blive ved med at lære nyt og er løbende på kurser og retreats for videre udvikling. Nu er jeg efter mange år i Frankrig vendt tilbage til Danmark og glæder mig til at undervise og dele ud af min viden og erfaring herhjemme.

Jeg forsøger så vidt muligt at tage hensyn til hver enkelt elev, sådan at alle kan være med på trods af forskellige fysiske skavanker. Alt efter årstiden, klima og andre ydre årsager, tilbyder jeg passende yogastillinger og åndedrætsøvelser. Meditation indgår også i sessionerne.

Det er altid en særlig glæde for mig at undervise i yoga, dele yogafilosofien omkring mig og følge elevers udvikling på alle områder.

Vis mere

Jens Vester

Underviser i Ashtanga Yoga

Jens underviser i ashtanga yoga hos ms yoga. Jens har praktiseret Ashtanga yoga i 15 år, 2-3 gange ugentligt og har undervist i Sønderborg de sidste 4 år.

Han har altid en yogamåtte i bagagen, når han rejser (som Ingeniør). For Jens er ashtanga primary series en vej til at “rense/reparere” og styrke kroppen samt til at skabe mentalt overskud i en travl hverdag.

Jens har deltaget i workshops med førende Asthanga-lærere som Tim Miller, Lino Meile & Manu Jois og ser Yoga som en livslang læringsproces.

I undervisningen har Jens fokus på en teknisk og fysisk sikker udførelse af stillingerne synkroniseret med åndedrættet, så der kommer ”flow” og ”egen varme” i udførelsen. Han er meget opmærksom på at undgå knæproblemer, og at man altid lytter til kroppen for at vurdere, hvad der føles rigtigt ”her og nu”.

Vis mere

Karina Langenberg

Underviser i Kundalini yoga

Jeg har dyrket yoga on-and-off siden 1999, hvor jeg var gravid for første gang. Yogaen er kommet til at betyde mere og mere for mig igennem årene.

I 2012 startede jeg på yogauddannelse i Odense hos Konstantin. I november samme år begyndte jeg at undervise i hatha yoga. I januar 2017 startede jeg teacher training level 1 i kundalini jf. yoga Bhajan.

Yoga er i dag en måde for mig at leve mit liv på. Yogafilosofien fylder i alle aspekter i mit liv. I dette hæsblæsende samfund, vi lever i, er yoga mit anker og mit holdepunkt. Når livet byder mig en orkan, bliver yogaen det, der holder mig oppe og samlet.

Jeg elsker at undervise! Jeg elsker at dele yoga! Det smukkeste for mig er, når en yogaelev fortæller mig, at hun/han har kunnet mærke en forskel i livet uden for måtten. Så derfor bliver jeg ved. Og jeg ser frem til at dele kundalini yoga med dig i msy.

Vis mere

Louise Christensen

Travelling yogi

Louise er travelling yogi – og når hun er hjemme i Sønderborg, kigger hun nogle gange forbi msy for at tage et hold eller to.

Min passion for yoga og meditation begyndte for mange år siden. Jeg husker tydeligt mine første undervisere og den ro og kærlighed, jeg følte, efter hver yoga-time.

I 2009-2012 blev diagnosticeret med cancer forskellige steder i kroppen, bl.a. i knoglerne og i leveren. Jeg var alvorligt syg, men med de redskaber, jeg havde lært igennem meditation og yoga, besluttede jeg mig for at overleve og gøre alvor af mine drømme om at tage ud i den store verden. Jeg har været i det smukke Kerela i Indien og i de smukke bjerge i Kina, hvor jeg lavede tai chi og yoga. Jeg tog til det smukke Thailand, hvor jeg klarede min første vipasana (stilhed og meditation).

Jeg elsker den fysiske del af yoga, men det vigtigste for mig er at tjekke ind i min krop, mit sind og min sjæl. Jeg ser yoga og meditation som en vej til at finde ro og overblik i en til tider stresset hverdag i en verden med masser af valg og informationer.

På mine hatha-hold vil vi have fokus på asana (yogastillinger), visualisering og åndedrætsøvelser. Det er vigtigt for mig, at vi har det rart og godt sammen i timerne.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lave yoga sammen med dig.

Vis mere

Zascha Watz

Vikar – Hatha Flow

Yoga har fyldt mere og mere i mit liv siden mit første møde tilbage i 2010.

Jeg har løbende taget flere forskellige kurser, seminarer og masterclasses og blev i sommeren 2019 certificeret yogalærer fra Yoga Here & There på Bali. Jeg underviser i hatha (traditionel og flow), vinyasa, ashtanga, yin og restorative yoga gerne med et pift af yogafilosofi og æteriske olier. Timerne bygges, med undtagelse af ashtanga primary series, op omkring et tema med en indledende centrering, et fokuseret flow, pranayama og afspænding med massage og/eller bodyscan. Udover mine timer i MSY underviser jeg i Opstrammeren i Haderslev og private kunder gennem Essential Yoga Denmark. Hvis du kunne tænke dig at vide mere, så er du altid velkommen til at spørge, men du kan også finde mig på Instagram @zwatz og Facebook @EssentialYogaDenmark hvor jeg deler af min yogarejse, æteriske olier og mit liv som gymnasielærer.

Vis mere

Mette Doyle

Vikar – underviser i Hatha Yoga

Jeg er uddannet Hatha yogainstruktør hos DGI i 2015 og har siden da undervist i yoga.

Jeg har også løbende videreuddannet mig gennem overbygningskurser og workshops.

Med en baggrund som gymnast gennem mange år og uddannet gymnastikinstruktør har interessen for krop og bevægelse altid været en vigtig del af mit liv, og jeg elsker yogaens kombination af fysiske øvelser og mentalt nærvær. Min egen introduktion til yoga som udøver var oprindeligt gennem Iyengar og Ashtanga og derfra videre til Hatha yoga.

Jeg holder meget af Hatha yogaens balance mellem flow og styrke og det mere blide og meditative, og fordi den ikke er bygget omkring bestemte serier af øvelser, giver den også mulighed for variation og hensyntagen. For mig er yogaen både en fantastisk træningsform, som gør så uendelig meget godt for kroppen, og samtidig et mentalt frirum, hvor man kan give slip på stress og præstation og bare være til stede i nuet.

Vis mere

Sayora Otaeva

Underviser i Hatha Yoga, yoga for gravide og efterfødselsyoga

Sayora underviser i hatha yoga hos msy. Sayora underviser på engelsk.

Born and raised in Central Asia, Sayora has been practicing Yoga since 2005. She was first certified as a Hatha Yoga teacher in India by Shiva Yoga Peeth Sivananda in 2011. Subsequently, she continued her studies, incorporating the teachings of various yoga schools and styles such as Kundalini along with Indian Reiki Healing at levels 1, 2 and 3.

Along with yoga poses and meditation, she places great focus on pranayama (breath work) in her classes. Sayora also works with private yoga clients.

Vis mere

Annemette

Børneyoga og babymassage

Richardt

Qigong og lydmeditation (workshops)

Nanna

Ashtanga, yin flow, mindful yin og yoga for unge

For godt 4 år siden opsøgte jeg yogaen gennem undervisning i hatha. Jeg praktiserede dengang kun én gang om ugen, men kunne fornemme, at det var rigtigt for mig at dykke dybere ned i yogaen – uden dengang at have nogen forestilling om, hvad det ville komme til at betyde for mig. 

Jeg prøvede forskellige yoga-tilbud i Sønderborg og mit hjerte fortalte med det samme, at atmosfæren, roen og det hjerterum, jeg fornemmede i ms yoga, var det rigtige for mig, og jeg har nu praktiseret her i 3,5 år.

I begyndelsen var jeg meget forkuseret på det kropslige udbytte og havde meget fokus på at dygtiggøre mig fysisk. Gennem dybere praksis, primært ashtanga, med kyndig vejledning af min lærer, Mette, har yogaen dog åbnet sig for mig på et meget dybere plan.

I dag er yogaen blevet mit frirum, min passion, min vej hjem til mig selv. En ny og åbensindet anskuelse af tilværelsen. Min rejse med yogaen har inviteret mig til at møde mig selv og være opmærksom på mit indre univers.

Jeg har gennem kurser fordybet mig i yogaen på workshops med Kino McGregor og Petri Raisanen og i 2018 blev jeg certificeret yogalærer ved Centered Yoga, som drives af Paul Dallaghan.

Udover yogaen er jeg dykket ned i mindfulness, hvor min lærer er Hanneli Ågotsdatter. Ved Hanneli og Peter Høgh har jeg også taget kursus i relationskompetence.

Fra 1. juni 2019 er jeg blevet ansat som assistent hos Samahita Retreat, som er stedet, hvor Centered Yoga holder til.

Indtil min afrejse kan du møde mig som underviser hos ms yoga.

Vis mere

Vibeke

Pilates (vi har pt ikke pilates på skemaet)

Kontakt Vibeke Go Pilates 

Vibeke fra Go Pilates er certificeret STOTT Pilates Matwork instruktør. Uddannelsen gennemgik hun i Dubai, for efterfølgende at tage sin certificering i Danmark hos Aim4 i Århus. Ligeledes har Vibeke certificering i Total Barre Pilates, der er en udfordrende pilates form, hvor træningen udføres ved en ballet barre. Og Vibeke har desuden gennemgået flere kurser i pilates som efterfødselstræning samt pilates med diverse redskaber..

Udover at være certificeret pilates instruktør har Vibeke gennemgået en 2-årig uddannelse som kostvejleder der, udover det rent ernæringsmæssige aspekt, har en solid fundering indenfor anatomi og fysiologi. 

Vibeke underviser i pilates hos Sundhedshuset hos Go Pilates.

Vis mere

Thomas

Playful yoga + meditation

Thomas underviser i funktionel yoga, hvor vi via langsom og udforskende bevægelse arbejder med optimering af kroppen, skadeforebyggelse og øget kropsbevidsthed. Thomas inddrager moderne teknikker som f.eks. FRC (Functional Range Conditioning), som er et system, der er udviklet til genopbygning og vedligeholdelse af alle ledenes funktioner.

Thomas skriver selv: Jeg har selv efter skulder- og knæskader haft glæde af at lære FRC-systemet at kende, hvor jeg har genopbygget ledenes funktioner, så jeg igen bruge min krop fysisk. Min passion er at hjælpe folk til en velfungerende krop, så de kan blive ved med at træne, bevæge sig, dyrke yoga uden at skulle være bange for at få skader. Jeg ønsker, at mine elever får forståelse for deres egen krop og bliver i stand til selv at mærke og vurdere, hvad der er godt for dem.

Jeg tager løbende på ashram her i Danmark, hvor jeg bliver guidet i meditation og åndelige samtaler. Meditation er et vigtigt redskab for mig til at finde ind til mig selv og blive lidt klogere på, hvem jeg er. Jeg ønsker at videregive mine erfaringer med meditation og åndelige samtaler til mine elever hos ms yoga.

Jeg glæder mig til at se dig til playful yoga + meditation.

Vis mere

 


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417